Sledi mi

Zapri

Brst psihologija

Brst psihologija je majhno podjetje z veliko vizijo, ki si prizadeva ljudem pomagati pri vzdrževanju in razvijanju lastnih moči in danosti na čustvenem, telesnem in duhovnem nivoju. Namen podjetja je nuditi odlične in učinkovite psihoterapevtske storitve, treninge za samorazvoj, razvoj talentov, motivacijo, spreminjanje navad ter metod učinkovitega spoprijemanja in reševanja težav.

Z z različnimi predavanji in svetovanjem za posameznike in organizacije tako pomaga krepiti človekovo umsko in čustveno delovanje ter zaščiti njegovo duševno zdravje.

Za polno življenje, dobro počutje, radost in veselje.

Branka Strniša, univ.dipl.psih.

Po študiju psihologije v Ljubljani je sprva delovala na področju socialnega varstva, nato pa vrsto let pridobivala izkušnje na področju razvoja kadrov v visoko tehnoloških podjetjih delujočih doma in v tujini. Oblikovala in vpeljala je lastne modele razvoja kadrov, upravljanja talentov in znanja, karierne načrte, postopek ocenjevanja potencialov itd. Dognanja je redno predstavljala domači strokovni javnosti.

Vseskozi se je posvečala skrbi za duševno zdravje in dobro počutje ljudi v organizacijah in raznih društvih. Zadnja leta je intenzivno posvečam psihoterapiji in osebnostnemu treningu (coaching). Vključena je v supervizijsko stopnjo usposabljanja za vedenjsko kognitivnega terapevta, zaključeno ima usposabljanje za terapevta medicinske hipnoze.